© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Det finns flera webbplatser som låter dig få pengar tillbaka för köp som du normalt gör online. Du gör ingenting utom det vanliga. I stället för att gå direkt till webbplatser som macys.com, att.com, kohls.com, target.com och så vidare, kommer du helt enkelt att gå till webbplatserna via dessa webbplatser som ger dig chans att tjäna pengar tillbaka och när du  gör dina normala inköp, du kommer att tjäna pengar tillbaka samt få kupongkoder och promo koder när du handlar online i någon av dina favoritbutiker som till exempel Kupongerna.

Vad kan vara bättre än det här? Dessa online-arenor erbjuder länkar till tusentals butiker online som erbjuder online-kuponger och promokoder. Ytterligare butiker läggs till kontinuerligt på en daglig basis. På toppen av kupongerna och / eller promokoderna får du upp till 25% kontant på alla inköp du gör i dessa butiker. Men de flesta pengar tillbaka är vanligtvis inom 1% till 10% som.

Shoebuy.com till exempel, är en av de butiker som listas på dessa webbplatser ger dig förutom en shoebu-kupong och / eller promo-kod, 10% kontant tillbaka på dina inköp. Förutom kontantrabatter kan du hitta matkuponger / promos, överkuponger, HP-kuponger / promos, Verizon-kuponger / promosar etc.

Om du letar efter billig elektronik eller renoverad elektronik finns det flera butiker som är listade på dessa webbplatser och erbjuder kontanter tillbaka samt kupong och kampanjer som nedsatt eller fri frakt och rabatter. Hitta bilelektronik och få tillbaka pengar i tillägg till eventuella ytterligare kuponger och promo koder. Det innebär att ditt köp slutar med rabatt och dessutom får du kontanter på upp till 25% på inköpsbeloppet.

De olika butikerna som listas på dessa webbplatser betalar vanligtvis platsen en försäljningskommission för att skicka kunder till sina webbplatser och dessa platser använder en del av kommissionen att betala dig. Betalningar görs vanligtvis kvartalsvis (vanligtvis för att ge möjlighet till eventuella kunders avkastning). Betalningar görs på ditt PayPal-konto, eller kan du begära en check för fördelade belopp. Andra webbplatser kan också ge dig möjlighet att donera pengarna till din favorit-välgörenhet.

Det finns vanligtvis inga poäng att lösa in, inga formulär att posta in och inga avgifter. Du registrerar helt enkelt och inkluderar din e-postadress för eventuella meddelanden när pengar läggs till på ditt konto eller när din betalning har skickats.

Olika kupongkoder, promokoder och rabattkoder finns tillgängliga för nästan allt du normalt handlar för online och väntar helt enkelt på att användas. Att inte utnyttja detta är oförklarligt eftersom du i grund och botten lämnar pengar på bordet!

Allt som krävs av dig är att registrera dig och besöka dina favoritbutiker genom en länk på denna webbplats. Inget annat är nödvändigt.

 

Du mottar bara kredit när du använder köplänken på dessa kassabaksidor till din favoritbutik. Du kan returnera de inköp du gör på handlarens webbplats som är föremål för köparens normala avkastningspolitik och de pengar som ursprungligen krediterats ditt konto returneras också.

Det fina är att inga medlemsavgifter faktiskt debiteras och ett mail i rabattform är onödigt. Ett spårningssystem aktiveras när du klickar på en säljares länk på webbplatsen för att hålla reda på dina inköp och tillhörande kontanta pengar du är skyldig. När du fortsätter med dina vanliga inköp på nätet, kommer din kontantbelopp att stiga upp. Jag vet det här av erfarenhet!

Spara genom att använda kuponger / promo koder och få tillbaka pengar samtidigt. Det bästa av allt är att ebates aldrig tar ut en medlemsavgift eller kräver en rabattformulär i form av rabatt. De skickar helt enkelt dina pengar utan att du binder dig. Jag är säker på att du kan hitta ett antal sätt att använda denna extra pengar. Handla igen, betala skulden eller spara den.

Få pengar tillbaka när du använder rabattkoder på nätet

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now